Skin Solution - Естетичен и лазерен цeнтър

Кислородна мезотерапия за околоочен контур

Зоната на околоочния контур е най-деликатната зона от лице, поради липса на хиподерма (най-дълбоко разположения слой на кожата) и себумна секреция. Това я правия по-тънка и по-чувствителна към външните фактори. Поради тази особеност на очния контур, тази област се нуждае от допълнителна и специфична грижа.

Кислородната мезотерапия за околоочния контур е процедура за засищане на кожата, в околоочния контур със струя чист кислород (97-98%). С помощта на пистолет се впръсква кислород под налягане, който достига до кожата и активира жизнените функции на клетките. Насищането на кожата с кислород, активирa обменните процеси в зоната, което допринася за нормално функциониране на всички тъкани. Малката молекула на кислорода изпълнява функцията на проводник на активните съставки, използвани по време на процедурата. По този начин се доставят различни хранителни вещества под формата на ампули.

Тази терапия е подходяща за всяка възраст, при всеки тип кожа и дори при бременност. Препоръчва се за лечение на тъмни кръгове, торбички под очите , подпухналост и финни линии.
Терапията започва с дегримиране на околоочния контур. Кислороден душ за почистване на мъртвите рогови клетки, след което следва обагатяване на лицето с нужните активни вещества. Процедурата завършва с масаж и нежен финален крем.

Терапията може да бъде :

Skin Solution - Естетичен и лазерен цeнтър

Запази си час

Ние използваме бисквитки, за да гарантирамe, че ще ви дадем най-доброто потребителско преживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате, този уеб сайт се съгласявате с политиката за поверитеност!