гр.Варна, бул. Владислав Варненчик 106, ет. 2, офис 10

Козметични услуги

Анти-акне терапия

Акнето е сериозно кожно заболяване, протичащо често с възпалителни процеси. Засегнатите области са лицето, горната част на гърдите и гърба. Акнето може да засегне всеки пол, на всяка възраст и причините могат да варират много. Едва 10% от страдащите от акне, предприемат мерки, а останалите 90% приемат проблема като „просто пъпка“, което в повечето случаи води до обостряне на състоянието и дълбоки, нелечими белези.
Последствията от акнето са не по-малко неприятни от самото акне. Те са упорити и в повечето случаи е невъзможно да се премахнат напълно.
За това е нужно предприемане на бързо и адекватно лечение за да се предотвратят постакнеичните белези, водещи до комплекси и ниско самочувствие.
Clear skin е решение на проблема – терапия, включваща комплексна грижа при проблемна акнеична кожа. Тя обединява всичко необходимо за правилното лечение на акнето и предотвратяването на постакнеичните белези. Целта на терапията е регулиране на себумната секреция и овладяване на възпалителните процеси.

 • Терапията се препоръчва при всички форми на акне, спомага за регенериране на кожата и лечение на съпътстващите възпалителните процеси.

  При лечение с антибиотични средства се изисква консултация с дерматолог.*

 • Процедура: терапията започва с дегримиране,почистване и тонизиране на лицето. След почистване на лицето следва лек химичен пилинг. Екстракция- според състоянието на кожата, и преценка на терапевта се извърша вакуумна и мануална екстракция. След екстракцията следва дезинфекция и туширане на възпалителните процеси с Д’Арсонвал. След дълбоко почистване на кожата, следва активната фаза на анти-акне терапията – коктейл от ампули за регулиране на себума и подхранване на кожата. Терапията завършва с маска и финален крем.
 • Терапията започва с дегримиране, почистване и тонизиране на лицето. Дезинфекция на кожната повърхност, след което се пристъпва към същинската терапия с подбраните според нуждите на клиента ампули. Завършва с нанасяне на успокояваща маска  и слънцезащитен финален продукт.
 • Препоръчителен брой процедури – за постигане на максимален резултат се препочърчва курс от 4 проедури.
 • Времетраене на поцедурата – 70 мин.

Експресна анти-акне терапия Clear Skin Express
За тези които „нямат време“ да се погрижат за своята кожа, но обичат да се грижат за себе си. Същевствува, експресно 30 минутно решение на проблема. Tерапията започва с дегримиране, почистване и тонизиране на лицето. След почистване на лицето следва нанасяне на лек химичен пилинг и туширане на възпалителните процеси с Д’Арсонвал. Финалната фаза на анти-акне терапия е коктейл от ампули за регулиране на себума и подхранване на кожата.

 • Резултатите  се виждат още след няколко дена след първата процедура.
 • Изготвя се индивидуален план според състоянието на кожата за следващи процедури,  придружен с препоръки за домашна грижа.
 • Времетраене на поцедурата – 30 мин.

Фракционна мезотерапия с хиалуронова киселина, растителни стволови клетки и златни пептиди.

Микронидлингът е метод, при който чрез многократни микроубождания се нарушава целостта на кожата и по този начин се доставят в дълбочина, нужните вещества според индивидуалното състояние. Нанесените микротравми стимулират регенеративните и метаболитните процеси в кожата, което видимо подобрява тонуса и общото състояние на вида й. Продуктите включени в терапията могат да бъдат хиалуронова киселина, растителни стволови клетки и златни пептиди, в зависимост от особеностите и нуждите на всеки клиент. Преди пристъпване към процедурата се извършва консултация с медицинско лице, което преценява точните продукти за всеки.

 • Терапията се препоръчва при зряла, загубила  тонус и дехидратирана кожа.
 • След процедурата се наблюдава мигновено озаряване,  дълбока хидратация и изравняване на кожния релеф.
 • Терапията започва с дегримиране, почистване и тонизиране на лицето. Дезинфекция на кожната повърхност, след което се пристъпва към същинската терапия с подбраните според нуждите на клиента ампули.  Завършва с нанасяне на успокояваща маска и слънцезащитен финален продукт.
 • Препоръчителен брой процедури за постигане на максимално озарена, хидратирана и подхранена кожа, се препочърчва курс от 4 процедури.
 • Времетраене  на поцедурата – 40 мин.

BB GLOW

Безопасно и интензивно решение на кожните недостатъци. Процедурата е препоръчителна при наличие на лунички, белези от акне, неравномерен тен, възрастови петна и разширени пори. С уред за мезотерапия в епидермиса се въвеждат коктейли с изсветляващи и тонизиращи свойства, които изравняват тена. BB Glow може да бъде приложена с цел изсветляване на хиперпигменитации или за изравняване на тена с пигментни ампули според цвета на кожата. Процедурата е известна и като „перманентен фон дьо тен“, поради мигновения ефект след процедурата, който се запазва до 3 месеца. След курс от четири процедури се постига равен и съвършен тен, без недостатъци.

bb glow

 • BB Glow  treatment може да бъде приложена при всеки цвят на кожата. Терапията се препоръчва и през лятото, поради съдържанието на естествени UV филтри в ампулите.
 • След процедурата се наблюдава изсветляване на пигментациите,  изравняване на тена и видимо гладка и съвършена кожа.
 • Терапията започва с дегримиране, почистване и тонизиране на лицето.
  Дезинфекция на кожната повърхност,  след което се пристъпва към BB Glow терапията с подбраните продукти, според желаните, целеви резултати. Процедурата завършва с нанасяне на успокояваща маска и слънцезащитен финален продукт.
 • Времетраене на поцедурата  – 40 мин.

Кислородна мезотерапия

Терапия вдъхновена от живота. Всички знаем, че кислородът е елемент, нужен на всяка клетка от организма за да може да функционира правилно, а недостигът му води до нарушаване на редица функции. Често неосъзнаван факт е, че кожата също диша! Тя най-големият орган в нашето тяло и често е подложен на много замърсявания и влияния на околоната среда, които пречат на нормалното ѝ функциониране. С годините нивата на кислород в кожата драстично намаляват, което води до забавяне на метаболитните процеси, което видимо я застарява и уврежда.
Кислородната терапия или кислородна мезотерапия е процедура, за засищане на кожата със струя чист кислород (97-98%). С помощта на пистолет се впръсква кислород под налягане, който достига до кожата и активира жизнените функции на клетките. Насищането на кожата с кислород, активирa обменните процеси, което допринася за нормално функциониране на всички тъкани. Малката молекула на кислорода изпълнява функцията на проводник на активните съставки, използвани по време на процедурата. По този начин се доставят различни хранителни вещества под формата на ампули.

 • Тази терапия е подходяща за всяка възраст, при всеки тип кожа и дори при бременност.
 • Терапията започва с дегримиране,  почистване и тонизиране на лицето. Кислороден душ за почистване на мъртвите рогови клетки, след което следва обагатяване на лицето с нужните активни вещества. Процедурата завършва с масаж и нежен финален крем.
 • Врееметраене на процедурата – 60 мин.