гр.Варна, бул. Владислав Варненчик 106, ет. 2, офис 10

Процедури за тяло

Студен лазер

Студеният лазер е неинванзивна лазерна липосукция за отслабване и оформяне на тялото. Това е метод, при който високочестотни студени лазерни вълни се насочват към хиподермата, където са разположени мастните клетки. Прилагат ниски нива на студена лазерна енергия, която взаимодейства на химично и биологично ниво на мастните клетки причинявайки „фотобиомодулация“. Атакуват се клетъчните стени на мастните клетки и се разрушават. Методът се основава на принципа на директно разрушаване на мембраната на мастните клетки с лазерна светлина, без засягане на околната тъкан. Лазерната енергия прониква под кожната повърхност и влияе директно върху мембраната на мастната клетка, като променя нейната пропускливост и структура.

 • Процедурата е подходяща за редуциране на повърхностни локални мастни натрупвания.
 • Извършва се индивидуален курс от 6-8 процедури, според състоянието на засегнатите зони и желаните резултати. Може да бъде приложена върху ръцете, краката, бедрата, областта на коляното,глезена и по лицето за редуциране на двойна брадичка.
 • След консултация с медицинско лице, се попълва информирано съгласие, относно здравословното състояние на клиента и личен картон. Процедурата започва с измерване на телесените мазнини чрез калиперометрия, с цел преценяване на ефективността на процедурата.
 • Поради рязката загуба на обем е препоръчително процедурите за топене на локални мастни натрупвания да се комбинират с процедури за стягане на кожата.
 • Всеки клиент получава хранителен режим и съвети в борбата с локалните мастни натрупвания.

Ултразвукова липосукция

Ултразвуковата липосукция е неинвазивен метод за разрушаване на мастните депа, с цел редуциране на локалните мастни натрупвания. Прилагат се нискочестотни ултразвукови вълни, които достигат до мастната клетка и под въздействието на ултразвуковата енергия се нарушава целостта им. Ултразвуковата липосукция се основава на процеса липолиза- напълно естествен за организма процес. Прилагането на ултразвук върху повърхността на кожата, причинява внезапни и високи промени в налягането на клетъчната течност в мастната тъкан, по този начин се разрушават стените на клетките, а мазнината се втечнява и освобождава. Изхвърлянето им от организма се осъществява по напълно естествен път от организма- чрез лимфната система, с помощта на бъбреците.

 • Процедурата е подходяща за редуциране на локални мастни натрупвания. Ултразвуковата липосукция се прилага при дълбоко разположени мастни депа.
 • Извършва се индивидуален курс от 6-8 процедури, според състоянието на засегнатите зони и желаните резултати.
 • След консултация с медицинско лице, се попълва информирано съгласие, относно здравословното състояние на клиента и личен картон. Процедурата започва с измерване на телесените мазнини чрез калиперометрия и се следят резултатите след всяка процедура.
 • Всеки клиент получава хранителен режим и съвети в борбата с локалните мастни натрупвания.
 • Усещането по време на терапията е нежно и приятно затопляне.
 • След процедурата е напълно нормално да се наблюдава потъмняване на урината.
 • Поради рязката загуба на обем е препоръчително процедурите за топене на локални мастни натрупвания да се комбинират с процедури за стягане на кожата.

RF treatment- стягане на кожата

RF treatment – стягане на кожа. Радиочестотното стягане на кожата е естетичен метод, доказал се във времето със своите невероятни резултати. Използва се мощна радиочестотна енергия (RF) за стимулиране на функцията на фибробластите. Фибробластите са клетките, които осигуряват здравина и цялостност на съединителната тъкан. За да изпълнят тази цел те синтезират колаген, еластин, гликозаминогликани, ретикуларни влакна и хиалуронова киселина. Предизвиквайки дълботъканно нагряване RF технологията, ускорява регенеративните процеси в кожата с цел стимулиране на фибробластите да произвеждат колаген и еластин за лечение на отпусната кожа.
Поради дълбокото си затопляне RF се прилага за редуциране на целулит, както и топене на повърхностни мастни натрупвания. Дълботъканното нагряване на зоната предизвиква стимулиране на метаболитните процеси, в следствие на това зе забързват обменните процеси и редуциране на целолита.

 • Процедурата е подходяща за редуциране на повърхностни мастни натрупвания и целолит. Прилага се при лечение на отпусната кожа. RF treatment може да се прилага както в комбинация с процедури за отслабване, така и самостоятелно след рязка промяна в теглото след диети.
 • Извършва се индивидуален курс от 6-10 процедури, според състоянието на засегнатите зони и желаните резултати.
 • След консултация с медицинско лице, се попълва информирано съгласие, относно здравословното състояние на клиента и личен картон.
 • Въпреки постигнатите високите температури в дълбочина, усещането по време на терапията е нежно и приятно затопляне

Вакуум

Лимфният дренаж е процедура, която подобрява циркулацията на лимфата, спомага редуцирането на целулита, стимулира имунната система и комплексно подобрява състоянието и тонуса на тялото. Вакуум масажът е механичен метод за борба с упорития целулит. Прилагането на вакуум на третирания участък, засилва съпротивителните способности на имунната система, стимулира кръвообръщението и лимфната система. Активирайки дейността на лимфната система се ускорява и процесът на детоксикация, която спомага изхвърлянето на отпадните продукти след процедури за топене на мазнините.

 • Процедурата е подходяща след топене на мастни натрувания за постигане на максимални резултати.
 • След консултация с медицинско лице, се попълва информирано съгласие, относно здравословното състояние на клиента и личен картон.
 • Вакуум масажът е спомогателен метод за постигане на по-добри и бързи резултати след всякакви процедури за тяло.
 • Терапията може да бъде приложена и самостоятелно с цел детоксикация и подобряване на цялостното състояние на организма.