Skin Solution - Естетичен и лазерен цeнтър

Стандартно мануално почистване

Дълбокото почистване на лицето е основна козметична процедура, която помага на кожата да се освободи от мъртвите кожни клетки, други примеси и себум, които запушват отвора на порите. Хигиената на кожата е основната предпоставка за нейния сияен и здрав вид. Тази процедура се прилага при мазна и проблемна кожа с разширени и запушени пори. Профилактично е добре да се извършва веднъж месечно, за да се предотвратят по – тежки възпаления.
Преди извършване на процедурата, клиента се консултира с медицинското лице. Терапевтът адекватно взема решение какви продукти да избере за извършването на манипулацията.

Индикации:

Процедурата започва с демакиаж на лице, следва тонизиране, след което се нанася пилинг. Клиента се подлага на пароозонатор, след което се пристъпва към екстракцията на комедони. Извършва се дезинфекция, поставя се лечебна пудра и мястото се третира с Д‘Арсонвал, за прекратяване на възпаленията и зачервяванията, той действа и антибактериално. Процедурата завършва с маска според наличния проблем, след нейното почистване отново тонизираме кожата и се нанася финален крем.

Skin Solution - Естетичен и лазерен цeнтър

Запази си час

Ние използваме бисквитки, за да гарантирамe, че ще ви дадем най-доброто потребителско преживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате, този уеб сайт се съгласявате с политиката за поверитеност!