гр.Варна, бул. Владислав Варненчик 106, ет. 2, офис 10

Стягане на кожа

Лазерна епилация и отслабване

accent prime топене на мазнини и стягане на кожа

Accent Prime е иновативна платформа на лидера в областта на лазерните технологии- Alma Lasers, за разграждане на упоритите мастни натрупвания, редуциране на целулита и стягане на кожата, комбинираща в себе си всичко необходимо за постигане на перфектното тяло.

стягане на кожата с Accent Prime

Стягането на кожата става чрез патентована радиочестотна технология, която с много висока мощност, стимулира фибробластите. Това са клетките, които синтезират колаген и еластин. Активирането им предизвиква стягане на кожата и видимо подобряване на тонуса. Невероятния уни- полярен радиочестотет накрайник (Uni- Polar)  нагрява третирана зона, засилва кръвообръщението и подобрява метаболитните процеси. Вграден масажьор, който дренира прави процедурата още по-приятна и максимално ефективна.

Процедурата е изключително приятна- усещането е постепено затопляне. Отнема около 10 мин. за една зона. Зоните възможни за работа са без изключение- навсякъде където кожата е отпусната има възможност за работа– тяло и лице. Ефекта е забележим още след първа процедура- видимо тонизирана и стеганата кожа. Препоръчително е да се направят около 4/6 процедури за дълготраен ефект.

Всеки клиент получава препоръчителен хранителен режим, индивидуален план за работа и постоянно следене на процент мазнини, BMI индекс и други. За да постигнете мечтаните резултати трябва да съобразите начина си на живот и да следвате нашите препоръки.

Ефекта е гарантиран на 100% – намаляне на обиколките, гладка и стегната кожа без целулит – факт!