гр.Варна, бул. Владислав Варненчик 106, ет. 2, офис 10

Ценоразпис

Лазерни процедури за лице

NIR lift е процедура за стягане на кожата, чрез затопляне на дълбоките дермални слоеве. Процедурата се извършва с най-новата технология на Alma laser, чрез която се излъчва мощна лазерна енергия с висок интензитет, който достига до най-дълбоките нива на дермата, без да уврежда епидермиса.
Чрез процедурата NIR lift биват предизвикани регенеративните подмладяващи процеси. След процедурата се наблюдава мигновен стягащ ефект и подобряване на метаболитните процеси в кожата.
Подходяща е при необходимост от разграждане на вече нежелани или неправилно поставени дермални филъри или ботокс, поради силно загряващия ефект.

Процедури за тяло

Ултразвуковата липосукция е неинвазивен метод за разрушаване на мастните депа. Прилагат се нискочестотни ултразвукови вълни, които достигат до мастната клетка и под въздействието на ултразвуковата енергия се нарушава целостта им . Следва втечняване на мастните клетки, а изхвърлянето им от организма се осъществява по напълно естествен път – чрез лимфната система. Неинвазивната ултразвукова липосукция се прилага за редуциране на локалните мастни натрувания, коригиране и контуриране на фигурата.

RF treatment – стягане на кожа. Радиочестотното стягане на кожата е естетичен метод, доказал се във времето със своите невероятни резултати. Използва се мощна радиочестотна енергия (RF) за стимулиране на функцията на фибробластите. Това са клетките, които синтезират колаген и еластин. Предизвиквайки дълботъканно нагряване RF технологията, ускорява регенеративните процеси в кожата с цел стимулиране на производството на колаген и еластин за лечение на отпусната кожа. RF се прилага за редуциране на целулит, както и топене на повърхностни мастни натрупвания.

Вакуум – вакуум масажът е механичен метод за борба с упорития целулит. Прилагането на вакуум на третирания участък, засилва съпротивителните способности на имунната система, стимулира кръвообръщението и лимфната система. Активирайки дейността на лимфната система се ускорява и процесът на детоксикация. Процедурата е подходяща след топене на мастни натрувания за постигане на максимални резултати.

Студен лазер – Студеният лазер  е неинванзивна лазерна липосукция за отслабване и оформяне на тялото, при която се прилагат ниски нива на лазерна енергия, която взаимодейства на химично и биологично ниво на мастните клетки причинявайки „фотобиомодулация“. Лазерната енергия прониква под кожната повърхност и влияе директно върху мембраната на мастната клетка, като променя нейната пропускливост и структура.