Skin Solution - Естетичен и лазерен цeнтър

Какво трябва да знаем за Лазерната Епилация ?

✅ Лазерната епилация предлага постоянен и безопасен начин да се отървете от нежеланото окосмяване, без да увреждате кожата. За разлика от кола маска и бръснене, това е много по-удобен, ефективен и дълготраен метод, той значително намаля риска от врастнали косми, наранена кожа, поява на нежелани пъпки и дори пигментации.

✅ Лазерната епилация с нашите апарати – Soprano Ice Platinum и Alma Beauty Remove, може да се извършва целогодишно, дори и през лятото. Фототипа няма отношение към лазерната епилация, единствено кожата не трябва да е зачервена, суха или лющеща се. Като след процедура задължително трябва да се използва слънцезащита върху третирания участък.

✅ По-лесна подготовка.
Ще трябва да си вземете почивка от кола маска, скубане и кремове за депилация, преди да започнете процедурите си за лазерна епилация. Кожата трябва да бъде гладко обръсната, за да постигне максимален ефект. Също така трябва да избягвате поставянето на автобронзанти и лосиони съдържащи блестящи частици в деня на процедурата.

✅ Престой на закрито.
След всяка сесия на лечение с лазерна епилация, нашите опитни терапевти препоръчват да избягвате няколко дни прекомерната експозиция на слънце или солариум.
След 8-10 ден се наблюдава израстване на окосмяване последвано от неговия упадък.
Не е препоръчително принудителното отскубване на космите, защото така се отнема и корена на косъма, а той Р нужен да улавя енергията от лазерния лъч. Резултат се забелязва още след първата процедура – окосмяването е разредено и разстежа е забавен. След около 2-3 процедури бръсненето почти не е нужно. Извършват се между 6 и 8 процедури.
Всяка следваща процедура се извършва в посочен от терапевтът интервал, като се следи за резултата и се подхожда индивидуално.

✅ В Skin Solution ние предлагаме процедури за лазерна епилация, пригодени както за мъже, така и за жени. Процедурата е специално разработена за чувствителна кожа и за различни типове кожа. Нашият опитен екип използва водещи на пазара технологии; Alma Lasers от медицински клас за ефективно и трайно намаляване на растежа на косъмчетата без дразнене и болка на кожата. Тези два типа машини ни позволяват да третираме всички тонове на кожата.

✅ Всички наши лазери разполагат с уникално динамично охлаждащо устройство, което помага за успокояване и защита на кожата ви, правейки я безопасна за всички части на тялото. Запазете своя час днес!

Можете да ни откриете на:
Тел. 0888 777 357
Варна, бул. Вл. Варненчик 106, ет 29 (локалното на Макдрайв)
www.skinsolution.bg

Skin Solution
BE LASERED💥

Skin Solution

Регистрирай се и грабни отстъпка до -50%

за лазерна епилация с Alma Lasers.
Skin Solution

Регистрирай се и грабни отстъпка до -50%

за лазерна епилация с Alma Lasers.