Skin Solution - Естетичен и лазерен цeнтър

Празниците отминаха и е време да влезем във форма❗️

Домашният уют, липсата на движение,  недоспиване, голямото количество вкусна храна и алкохол са основната предпоставка за натрупване на излишни килограми и задържане на течности в организма. Различни любопитни изследвания доказват, че около коледните и новогодишни празници хората качват средно между 1,5-3 кг, като след това запазват голяма част от тях за дълъг период от време. Това е така, защото в този период не ядем здравословна риба на пара с броколи, а съвсем различна храна.

Ето и няколко “недостатъка” на присъстващите храни на нашата коледна традиционна трапеза:

– лозови и зелеви сарми- те имат висок гликемичен индекс, голямо съдържание на мазнини и бавно разграждащ се въглехидрат.

-руска салата- истинска калорийна бомба, достойна за сравнение с хамбургер или пица.

-пържени кюфтета- високо съдържание на токсини и мазнини, поради процеса на пържене.

-баница и погача- комбинацията от тесто, млечни продукти и мазнини водят до стомашни неразположения, евентуална непоносимост към глутен и натрупване на излишни мазнини в организма.

– тиквеник/баклава- изключителното високо съдържание на захар, масло и тесто е категорична предпоставка за натрупване на излишни килограми и течности.

-алкохол – високо съдържание на захар, мощно дехидратира организма и абсолютен враг на кожата.

Разбира се това е много малка част от всички възможни храни на трапезата и за съжаление, често губим контрол и прекаляваме с количествата, като всички вярваме, че ще компенсираме след празниците със сериозен детокс режим и интензивен спорт. Обаче рядко спазваме тези обещания и намерения…

Какво можем да направим❓

Добре е да не разчитаме само на един метод за сваляне на излишните килограми след празниците, а да подходим цялостно към ситуацията.

На първо място трябва да съобразим храненето и приемането на течности, като включваме задължително и физическа активност.

Пиенето на достатъчно вода подпомага по-бързото изхвърляне на отпадните продукти от организма

и дори може да увеличи изгарянето на калории.

Ако това не е достатъчно можем да потърсим помощ и от специалисти – диетолог или център, който предлага отслабващи и контуриращи тялото процедури.

Как Да стопим мазнините ❓

Освен с ограничен прием на калории и завишена физическа активност, вече има и модерни технологии и процедури, които могат да помогнат за по-бързото разграждане на излишните мастни натрупвания.

Ето и някои от тях:

– Антицелулитни масажи

-SOS антицелулитна терапия

Това е терапия, която редуцира мастните натрупвания и изглажда портокаловата кожа. Използват се продукти с активни съставки, които атакуват директно мастните клетки и имат загряващ ефект.

– Апаратно топене на локални мастни натрупвания

Процедурата се извършва с мощен ултразвуков накрайник, с който мастните клетки се деструктурират и след това се изхвърлят от тялото по естествен път. Крайния ефект е отлични и естествени резултати още от първите процедури!

– Стягане на кожата след загуба на тегло

Процедурата се извършва с мощен биполярен радиочестотен накрайник с вграден механичен масажор, който отлично лифтира кожата и като допълнителен ефект се наблюдава и редуциране на целулита.

– Електомагнитна мускулна стимулация с “Hiemt Pro Max”

Електромагнитната стимулация “Hiemt Pro Max” е неинвазивна технология за тонизиране на мускулатурата, изгаряне на мазнини и контуриране на тялото.

Поради високото натоварване и създаденото напрежение в мускула, една тренировка с HIEMT PRO MAX се равнява на три тренировки във фитнеса.

Разбира се бързите естетични резултати не идват само с апаратни процедури, нужда е и домашна грижа.

Вредните навици често са трудни за изкореняване, но веднъж успеем ли разликата ще е осезаема.

А наша грижа е да изготвим индивидуален план за работа с най-модерните и ефективни технологии и процедури, като съобразим текущото състояние и търсените цели.

Skin Solution

Регистрирай се и грабни отстъпка до -50%

за лазерна епилация с Alma Lasers.
Skin Solution

Регистрирай се и грабни отстъпка до -50%

за лазерна епилация с Alma Lasers.