Skin Solution - Естетичен и лазерен цeнтър

Какво е RF Pixel Microplasma?

RF Pixel Microplasma е иновативна процедура за стягане на кожа, заличаване на стрии и белези, и skin rejuvenation с ACCENT PRİME.

Accent Prime e платформа, която обединява най-известните и доказали се методи за оформяне на тяло, стягане на кожа и борба с кожните недостатъци.

RF Pixel microplasma е инвазивна процедура, патентована от Alma Lasers, която прецизно и безопасно комбинира аблативен и термален ефект, за заличаване на кожни дефекти.

Накрайникът генерира мощна радиочестотна енергия, която си взаимодейства с газовете на кожната повърхност и по този начин се образуват микроискри или така наречената плазма. По този начин се прилагат безопасни повърхностни наранявания на кожата под формата на  микроперфорации, които излющват горния мъртъв рогов слой и стимулира производството на колаген в кожата. От друга страна перфорирането и, тоест създаването на микроканали на нейната повърхност, спомага за по-дълбокото въвеждане на активни вещества. За целта отново се използва същия апарат. Иновативната платформа Аccent Prime на Alma Lasers разполага и със специална Impact ултразвукова технология, която спомага за преминаването на активни съставки през дермо-епидермалната кожна бариера под високо налягане.

Кога може да се прилага?

Активирайки дейността на фибробластите, RF pixel стимулира активното производство на колаген в кожата и е подходяща процедура както за естетични проблеми, както и за заличаване на кожни дефекти.

Индикации:

– Редуцирането на белези от акне, травми и интервенции.

– Обработване на стрии след рязко отслабване и напълняване.

– Skin rejuvenation за борба със следите на времето.

– Превантивно стимулиране на синтеза на колаген за по-сияйна и тонизирана кожа.

Нужна ли е някаква по-специфична грижа след процедурата?

След извършването на RF Microplasma се въвеждат в кожата серуми на световно известната и любима на звездите марка – Mimi Luzon. Нанася се антибиотичен крем, който се ползва 2 дена след процедурата. Следващата седмица се препоръчва употребата на крем с епидермален растежен фактор, спомагащ за по-бързо възстановяване след процедурата.

Болезнена ли е процедурата?

Предвид същността на процедурата и начина и на протичане, тя може да предизвика усещане за дискомфорт. За това преди всяка процедура се прилага силно обезболяващ продукт, за максимално комфортна процедура.

Какви са очакваните резултати и кога се виждат?

Резултат от процедурата започва да се вижда веднага след отминаване на възстановителния период, който трае не повече от седмица. Като реалния и пълен резултат се наблюдава след месец- оптималния период, след който се наблюдава видимия резултат от стимулацията на фибробластите. За дълготрайни и максимални резултати се препоръчва курс от 3-4 процедури, през интервал от 3-4 седмици.

Skin Solution

Регистрирай се и грабни отстъпка до -50%

за лазерна епилация с Alma Lasers.
Skin Solution

Регистрирай се и грабни отстъпка до -50%

за лазерна епилация с Alma Lasers.