Skin Solution - Естетичен и лазерен цeнтър

💁‍♀️ Контуриране и топене на двойната брадичка с SpeedSculpt на Alma Lasers.

Какво представлява двойната брадичка? 🤷‍♀️

✅Характерната гънка под линията на овала на лицето се нарича двойна брадичка.

✅Този неприятен козметичен недостатък се среща както при мъже, така и при жени.

✅Втората брадичка обикновено представлява струпване на мастна тъкан, т.нар. субментална мазнина, в ъгъла между долната челюст и шията.

Възможно да се появи и в млада възраст.

Какви са причините за появата ѝ?

✅Появата ѝ е свързана с  рязко изменение на телесното тегло – както с отслабване, така и с качване на килограми, а също и със заседнал начин на живот.

✅Стресът и наднормени килограми, хормонални заболявания, захарен диабет, неправилната стойка в 95% от случаите към 40-50 години води до формиране на втора подбрадичка.

✅Днес за това способства активното говорене по телефона. Ситуацията обикновено се влошава от шийна остеохондроза – разпространена патология сред офис служителите.👩‍💻

Заболявания на щитовидната жлеза, както и генетична обремененост.

✅Ако не страдаме от наднормено тегло, а изведнъж се появи втора брадичка, следва да се замислим дали всичко е наред със здравето.

☝️Първо, следва да проверим състоянието на щитовидната жлеза.

Появата на втора подбрадичка се обуславя и от недостиг на образуваните от нея хормони – хипотиореза, и излишък – хиперфункция.

~ Така, в първия случай причина за поява на втора брадичка в съчетание на подуване и подпухване на лицето.

~ А във втория разрастването на тъканите на жлезата води до визуално увеличение на повърхността на шията.

Как може да се отстрани този козметичен дефект?

Ако всичко е наред с щитовидната жлеза и не тя е причината за образувалите се  мастните натрупвания, може спокойно и безопасно да се работи в областта за отстраняването на това несъвършенство. При удебелена кожа с излишни мастни натрупвания е препоръчително да се обработи зоната с ултразвук. Ултразвуковите вълни деструктурират   мастните клетки и ще се изхвърлят от организма по естествен начин. При този тип процедури се наблюдава загуба на обем и за да няма увисване на кожата трябва да се комбинира с радиочестотен лифтинг, който ще стегне кожата.

⚡️Accent Prime е високотехнологична платформа на Alma Lasers™ за стягане на кожа и топене на локални мазнини и оформяне на тялото. Тя комбинира последните иновации в областта на ултразвуковите (US) и радиочестотни (RF) технологии, гарантиращи ефективни процедури с дълготрайни резултати. Двете функции на апарата могат да се използват, както в комбинация – топене + стягане, така и самостоятелно в зависимост от индивидуалните нужди на всеки човек.

Комбинация от два вида ултразвукови вълни с цел редуциране на локални мастни натрупвания и оформяне на лицето.

💥Технологията SpeedSculpt действа чрез студени-вертикални, топли-надлъжни и фокусирани ултразвукови вълни със строго определени честоти, които нарушават целостта на мастната клетка.

➡️Процедурата премахва излишните мастни натрупвания от лицето в областта на челюстта, бузите и двойната брадичка чрез комплекс от високоинтензивни ултразвукови вълни.

➡️ След рязкото топене на мазнините и загубата на обем, може да доведе до увисване на кожата. За това е препоръчителна комбинацията на SpeedSculpt с Uniface – процедура за стяга и лифтиране на кожата.

➡️Със SpeedSculpt се постига:

✅Контуриране на лицето.

✅ Ефективно, безболезнено и дълготрайно стягане на кожата.

➡️Необходим е курс от 4 до 6 процедури през интервал от 10 дни. Времетраенето е 30 минути, като може да се извършва целогодишно.

Skin Solution

Регистрирай се и грабни отстъпка до -50%

за лазерна епилация с Alma Lasers.
Skin Solution

Регистрирай се и грабни отстъпка до -50%

за лазерна епилация с Alma Lasers.