Skin Solution - Естетичен и лазерен цeнтър

Неаблативно лифтиране на лице – дори и през лятото!

Ние не казваме Стоп на времето, ние го връщаме назад!

Снимката е направена след извършване на процедура RF за стягане на кожа само от дясната страна на лицето и се забелязва осезаем лифтинг резултат. Това е възможно благодарение на иновативната платформа Accent prime, която има многобройни възможности за извършване на различни видове процедури, както за тяло, така и за лице.
В случая е използван апликатор UniFace – комбиниран радиочестотен лифтинг и е извършена само една процедура от дясната страна на лицето.

 

Възможно е! Уникалната Uniface технология комбинира мощна Радиочестотна (RF) енергия с механичен масажор за дълбоко дермално загряване и лифтинг ефект. Отговорниците за тази високоефективна технология и удивителни резултати са отново AlmaLasers- лидери в лазерните технологии, създали една неповторима платформа за оформяне на силуета, стягане на кожа , лечение на стрии и skin rejuvenation. Една от възможностите на тази платформа е именно неаблативното стягане на кожа и оформяне на лице. За целта се използва един от патентованите накрайниците на Alma- Uniface. Той излъчва мощна радиочестотна енергия, която нагрява кожата до 42-44 градуса, температура активираща фибробластите и ускоряваща синтеза на колаген. По този начин се възстановяват колагеновите влакна и ускорява метаболизма в подкожната тъкан, което води до видимо лифтиране, тонизиране и оформяне на контура. От друга страна механичният масажор спомага за извършването на лимфния дренаж и механичен лифтинг масаж за още по-добри резултати.

 

Резултатът е видимо подлмладяване на лицето без възстановителен период!

 

Резултат от процедури с ACCENT PRIME на Alma Lasers

✅Възстановява повяхналата и уморена кожа.

✅Възвръща нейната жизненост и младежки вид.

✅Стяга и оформя контурите и обновява цялостно функционирането на кожните клетки на лицето и шията.

✅ На повърхността на кожата затоплянето е най-слабо и се засилва в дълбочина, което води до дълбоко нагряване на подкожната тъкан без увреждане на повърхностните слоеве и изключително приятна процедура.

✅Загряването засилва кръвотока,обмяната и притока на кислород в кожните структури, по този начин се стимулират клетките,които произвеждат колаген и еластин.

 

Какви са предимствата? 

 

📌Uniface за лице е напълно безопасна процедура, стимулираща естествени забавили се във времето процеси в кожата.

📌Постепенното затопляне и системата за охлаждане елиминират усещането за болка и предотвратяват чувството за дискомфорт.

📌Не е необходимо време за възстановяване и клиентите могат да се върнат към ежедневните си ангажименти веднага след процедурата.

Skin Solution

Регистрирай се и грабни отстъпка до -50%

за лазерна епилация с Alma Lasers.
Skin Solution

Регистрирай се и грабни отстъпка до -50%

за лазерна епилация с Alma Lasers.