Skin Solution - Естетичен и лазерен цeнтър

Accent prime

Skinsolution.bg topene i stqgane

Alma Lasers е световно признат и доказал се в сферата на естетиката бранд. Част от тяхното портфолио са едни от най – ефективните и популярни лазерни технологии в световен мащаб.
Освен в лазерните технологии, Alma Lasers, се налага във сферата на красотата със своите козметични апарати и високотехнологични платформи за оформяне и контуриране на тяло.
Една от техните иновативни апаратури е Accent Prime- високотехнологична, усъвършенствана платформа предлагаща много възможности. Може да се работи за стягане на кожата, аблативно и неаблативно, контуриране и топене на локални мастни натрупвания на лице и тяло и постигане на бързи естетични резултати.
Тя е клинично тествана, напълно безопасна целогодишно и със собствен патент за иновативна комбинация на студени и топли ултразвукови вълни. Комбинира модерни технологии в областта на ултразвуковите и радиочестотни процедури, гарантиращи ефективни и дълготрайни резултати.

ТОПЕНЕ НА ЛОКАЛНИ МАСТНИ НАТРУПВАНИЯ

Платформата Accent Prime ефективно се справя с топене на локални мастни натрупвания. Процедурата се извършва с апликатор UltraSpeed., който е мощен ултразвуков накрайник. Притежава иновативна комбинация от 3 типа ултразвукови вълни за безопасно, бързо и ефективно редуциране на локални мастни натрупвания. Ултразвуковите вълни, които се използват биват: надлъжни, напречни (прекъснати) и насочени.
Надлъжните вълни действат по-посока на разпространение на вълната, т.е. атакуват мастната клетка от двете ѝ страни.
Напречните вълни действат перпендикулярно на посоката на вълната, т.е атакуват мастната клетка в нейния център.
Насочените вълни са комплексни и влияят като плато на повърхността на кожната структура.

Благодарение на комбинацията от тези три метода, които се използват на сесии и по контролиран начин, мастните клетки бързо се деструктурират и изхвърлят от тялото по естествен път. Крайния ефект е отлични и естествени резултати още от първите процедури!

Процедурата може да бъде извършена на големи зони за тяло с голям апликатор -UltraSpeed и малки зони на лице и брадичка с по-малък апликатор – SpeedSculpt.
Обработваемите зони на тяло са> корем, вътрешни бедра, външни бедра, колена и ръце със средна продължителност около 20/30 минути на зона.
Обработваемите зони на лице са – брадичка и бузи със средна продължителност около 20 мин.
Усещането по време на процедурата, както на лице, така и на тяло е приятно, напълно безболезнено, наподобяващо масажни движения.
Препоръчително е за максимални резултати да се провежда курс от 6 до 8 процедури, като интервала между тях трябва да е от 10-14 дена.
Резултати може да се наблюдават още след втора процедура

БОРБА С ЦЕЛУЛИТ

Целулита е неравномерно струпване на капсулована мастна тъкан, задържана течност и токсини. Това води до видима промяна в структурата на кожата, което естетически не изглежда добре и създава предпоставки за здравословни проблеми. Това са две напълно достатъчни причини да се борим срещу него.
Платформата Accent Prime разполага с мощен малък и голям биполярен, радиочестотен накрайник с вграден механичен масажор, който отлично повлиява целулита и като допълнителен ефект се наблюдава стягане на отпуснатата кожа.
Технологията “Bipolar” се състои от два електрода, които успешно затварят електрическата верига и по този начин се осигурява напълно безопасно извършване на процедурата. Това създава ефективно затопляне на околната тъкан. Чрез дълбокотъканното загряване се стимулират фибробластите, които произвеждат колаген и еластин за видимо по-стегната и тонизирана кожа. Благодарение на този принцип на работа, радиочестотната енергия е много по-силна от тази на повечето подобни апарати и съответно резултатите се постигат много по-бързо и са по-дълготрайни във времето.
Голям принос има и вградения масажор в накрайника, с който се извършват въртеливи движения с дренажно въздействие, ускорява се кръвообръщението в дадената зона и по този начин се стимулират естествените метаболитни процеси.
За извършването на процедурата се прилагат различно техники на движение наподобяващи масаж, които допълнително стимулират лимфния дренаж. Тази комбинация спомага за по-бързото изхвърляне на отпадните продукти от организма и следователно резултатите са налице още след първите процедури.

skinsolution.bg reducirane na celulita

Процедурата може да бъде извършвана на големи зони на тяло за редуциране на целулита и едновременно стягане на кожата с големия апликатор – UniBody. и малки зони на лице и брадичка с по-малък апликатор – UniFace.

Обработваемите зони на тяло са- корем, вътрешни бедра, външни бедра, колена и ръце със средна продължителност около 20-30 минути.
Обработваемите зони на лице са- брадичка и бузи със средна продължителност около 20 мин.
Усещането по време на процедурата, както на лице, така и на тяло е приятно, напълно безболезнено, наподобяващо масажни движения, с усещане за постепенно затопляне.
Препоръчително е за максимални резултати да се провежда курс от 6 до 8 процедури, като интервала между тях трябва да е от 10-14 дена.
Резултати може да се наблюдават още след втора процедура.

Skin Solution

Запази си час

Skin Solution

Регистрирай се и грабни отстъпка до -50%

за лазерна епилация с Alma Lasers.
Skin Solution

Регистрирай се и грабни отстъпка до -50%

за лазерна епилация с Alma Lasers.