Skin Solution - Естетичен и лазерен цeнтър

Анти-акне терапия

skinsolution.bg anti-akne terapiq Clear skin

Акнето е сериозно кожно заболяване, протичащо често с възпалителни процеси. Засегнатите области са лицето, горната част на гърдите и гърба. Акнето може да засегне всеки пол, на всяка възраст и причините могат да варират много. Едва 10% от страдащите от акне, предприемат мерки, а останалите 90% приемат проблема като „просто пъпка“, което в повечето случаи води до обостряне на състоянието и дълбоки, нелечими белези.
Последствията от акнето са не по-малко неприятни от самото акне. Те са упорити и в повечето случаи е невъзможно да се премахнат напълно.
За това е нужно предприемане на бързо и адекватно лечение за да се предотвратят постакнеичните белези, водещи до комплекси и ниско самочувствие.
Clear skin е решение на проблема – терапия, включваща комплексна грижа при проблемна акнеична кожа. Тя обединява всичко необходимо за правилното лечение на акнето и предотвратяването на постакнеичните белези. Целта на терапията е регулиране на себумната секреция и овладяване на възпалителните процеси.
Терапията се препоръчва при всички форми на акне, спомага за регенериране на кожата и лечение на съпътстващите възпалителните процеси.
При лечение с антибиотични средства се изисква консултация с дерматолог.

Процедура: Терапията започва с дегримиране, почистване и тонизиране на лицето. След почистване на лицето следва лек химичен пилинг. Екстракция- според състоянието на кожата и преценка на терапевта се извърша вакуумна и мануална екстракция. След нея следва дезинфекция и туширане на възпалителните процеси с Д’Арсонвал. След дълбоко почистване на кожата, следва активната фаза на анти-акне терапията – коктейл от ампули за регулиране на себума и подхранване на кожата. Терапията завършва с маска и финален крем.

Терапията започва с дегримиране, почистване и тонизиране на лицето. Дезинфекция на кожната повърхност, след което се пристъпва към същинската терапия с подбраните според нуждите на клиента ампули. Завършва с нанасяне на успокояваща маска и слънцезащитен финален продукт.
Препоръчителен брой процедури – за постигане на максимален резултат се препочърчва курс от 4 процедури.

skinsolution.bg anti-akne terapiq clear skin express

Skin Solution - Естетичен и лазерен цeнтър

Запази си час

Skin Solution

Регистрирай се и грабни отстъпка до -50%

за лазерна епилация с Alma Lasers.
Skin Solution

Регистрирай се и грабни отстъпка до -50%

за лазерна епилация с Alma Lasers.