Skin Solution - Естетичен и лазерен цeнтър

Анти-акне терапия

skinsolution.bg anti-akne terapiq Clear skin

Акнето е сериозно кожно заболяване, протичащо често с възпалителни процеси. Засегнатите области са лицето, горната част на гърдите и гърба. Акнето може да засегне всеки пол, на всяка възраст и причините могат да варират много. Едва 10% от страдащите от акне, предприемат мерки, а останалите 90% приемат проблема като „просто пъпка“, което в повечето случаи води до обостряне на състоянието и дълбоки, нелечими белези.
Последствията от акнето са не по-малко неприятни от самото акне. Те са упорити и в повечето случаи е невъзможно да се премахнат напълно.
За това е нужно предприемане на бързо и адекватно лечение за да се предотвратят постакнеичните белези, водещи до комплекси и ниско самочувствие.
Clear skin е решение на проблема – терапия, включваща комплексна грижа при проблемна акнеична кожа. Тя обединява всичко необходимо за правилното лечение на акнето и предотвратяването на постакнеичните белези. Целта на терапията е регулиране на себумната секреция и овладяване на възпалителните процеси.
Терапията се препоръчва при всички форми на акне, спомага за регенериране на кожата и лечение на съпътстващите възпалителните процеси.
При лечение с антибиотични средства се изисква консултация с дерматолог.

Процедура: терапията започва с дегримиране, почистване и тонизиране на лицето. След почистване на лицето следва лек химичен пилинг. Екстракция- според състоянието на кожата, и преценка на терапевта се извърша вакуумна и мануална екстракция. След екстракцията следва дезинфекция и туширане на възпалителните процеси с Д’Арсонвал. След дълбоко почистване на кожата, следва активната фаза на анти-акне терапията – коктейл от ампули за регулиране на себума и подхранване на кожата. Терапията завършва с маска и финален крем.

Терапията започва с дегримиране, почистване и тонизиране на лицето. Дезинфекция на кожната повърхност, след което се пристъпва към същинската терапия с подбраните според нуждите на клиента ампули. Завършва с нанасяне на успокояваща маска и слънцезащитен финален продукт.
Препоръчителен брой процедури – за постигане на максимален резултат се препочърчва курс от 4 проедури.

skinsolution.bg anti-akne terapiq clear skin express

За тези които „нямат време“ да се погрижат за своята кожа, но обичат да се грижат за себе си. Същевствува, експресно 30 минутно решение на проблема. Tерапията започва с дегримиране, почистване и тонизиране на лицето. След почистване на лицето следва нанасяне на лек химичен пилинг и туширане на възпалителните процеси с Д’Арсонвал. Финалната фаза на анти-акне терапия е коктейл от ампули за регулиране на себума и подхранване на кожата.

Skin Solution - Естетичен и лазерен цeнтър

Запази си час

Skin Solution

Регистрирай се и грабни отстъпка до -50%

за лазерна епилация с Alma Lasers.
Skin Solution

Регистрирай се и грабни отстъпка до -50%

за лазерна епилация с Alma Lasers.