Skin Solution - Естетичен и лазерен цeнтър

HIEMT PRO MAX - електромагнитна мускулна стимулация

skinsolution.bg hiemt pro max

Електромагнитната стимулация “Hiemt Pro Max” е неинвазивна технология за тонизиране на мускулатурата, изгаряне на мазнини и контуриране на тялото.
Създава се високо интензивно магнитно поле, което предизвиква вибрации, които проникват в дълбочина и предизвикват мускулни контракции и увеличаване броя и обема на мускулните влакна на съответния мускул. Поради високото натоварване и създаденото напрежение в мускула, една тренировка с HIEMT PRO MAX се равнява на три тренировки във фитнеса.

Необходим е курс от поне 6 процедури, изпълнявани един или два пъти седмично.

Електромагнитната вълна прониква до мускулните влакна, което кара мускулите на 100% да се свиват в продължение на 30 минути- еквивалент на 30 000 мускулни съкращения. Това от своя страна провокира разграждането на телесните мазнини без да засяга кожата и околните тъкани, оформяйки перфектна фигура.
Резултатите, които могат да се очакват са топене на повърхностни мазнини, оформяна на коремни мускули, стягане на бедра, повдигане на седалище и извайване на ханша. Също така чрез укрепване на мускулатурата се
осигурява правилна поза на тялото, подобрява се издръжливостта и се намалява риска от контузии.

Процедурата може да се прилага на различни мускулни групи- коремна мускулатура – m. rectus abdominis, седалищна мускулатура – m.gluteus maximus et medius, предна част на бедрото – m. guadeiceps femoris,
задна част на бедрото- ишиокрурална мускулатура, задна част на ръце – m.triceps brachii.

Ние разполагаме с най-иновативната платформа Hiemt Pro Max, при която могат да се тренират 4 зони едновременно.

Времетраене – 30 мин.

Skin Solution

Запази си час

Skin Solution

Регистрирай се и грабни отстъпка до -50%

за лазерна епилация с Alma Lasers.
Skin Solution

Регистрирай се и грабни отстъпка до -50%

за лазерна епилация с Alma Lasers.