Skin Solution - Естетичен и лазерен цeнтър

Химичен пилинг Enerpeel

Химичен пилинг Enerpeel JR

Този пилинг използва патентованата технолигия на носител, за да транспортира 15% Салицилова киселина,14% Резорцин и 20% Млечна киселина дълбоко в кожата, за лечение на дермална пигментация. При този вид пилинг отсъства излющване и фростинг ефект. Обикновено се нанасят два слоя върху кожата (допълнителните слоеве увеличават дълбочината наизбелване.

Индикации

Подобряването на състоянието на кожата след химичен пилинг с Йеснеров разтвор се дължи на премхването на повърхностния слой на кожата и разкриването на нова,по-нежна и млада кожа. Видимото подобрение на кожата се дължи на подобряване.

Кожата се подготвя ,като се почиства с Enerpeel PS кърпичка, нанася се химичният ексофилиантен разтвор, като се използва специална четка с апликатор. Изчаква се определено време за апликиране, след което се неутрализира с Enerpeel RW кърпичка.

Процедурата се извършва на 10 дни, времетраенето зависи от наличния проблем. За постигането на резултат са необходими от 4 до 6 процедури.

Химичен пилинг Enerpeel SA

Представяме на Вашето внимание модерен и иновативен начин да се

почувтвате истински красиви и да постигнете перфектния вид на Вашата

сияйна кожа. Професионалните пилинги Enerpeel, използват специални

органични киселини, които спомагат за по – доброто и бързо

възстановяване, и подмладяване на кожата.

Пилингът със Салицилова киселина използва концентрация 20%, извършва

се на всеки 10 дни от 4 до 6 процедури.

Индикации

Салициловата киселина има силно противовъзпалително антисептично, антимикробно, стягащо и антиепидермопластично действие върху кожата. При този вид пилинг няма излющване на кожата, също така отсъства и фростинг ефект. Химичният пилинг се извършва от медицинско лице, за постигането на максимален ефект.

Терапията започва с дегримиране, почистване и тонизиране на лицето. Подготвяме кожата като почистваме с Enerpeel PS кърпичка, след това се нанася ексфолиант с помощта на специална четка с апликатор. Изчаква се определено време според наличния проблем, след което се неутрализира с Enerpeel RW кърпичка, нанася се финален крем и задължително слънцезащитен продукт. Процедурите се извършват в интервал от 10 дни. За постигане на добри резултати се препоръчва курс от 4 до 6 процедури.

Skin Solution - Естетичен и лазерен цeнтър

Запази си час

Skin Solution

Регистрирай се и грабни отстъпка до -50%

за лазерна епилация с Alma Lasers.
Skin Solution

Регистрирай се и грабни отстъпка до -50%

за лазерна епилация с Alma Lasers.