лазерна епилация

Soprano Ice Platinum

Alma Beauty

Лазерната епилация е перманентен метод за отстраняване на нежеланото окосмяване, при който се прилага насочена лазерна светлина с точно определена дължина на вълната, която се абсорбира от пигмента в косъма- меланин. По този начин лазерния лъч, нагрява косъма, който играе ролята на проводник. Чрез него светлинната енергия се трансформира в топлинна и достига температура, нужна за унищожаване на космените структури. За да бъде ефективна лазерната епилация е важно да:
– се подбере правилния вид лазер, тоест с правилна дължина на вълната, спрямо окосмяването и фототипа на кожата. Видовете лазери и тяхната ефективност се определя от дължината на светлинната вълна, с която работи машината. Основните лазери, прилагани в епилацията са александритен, диоден и Nd-YAG лазер. Те се различат по дължината на вълната, която излъчват и тип окосмяване, което таргитират. За да бъде ефективна лазерната епилация е много важно да бъде подбрана правилната апаратура, според всеки клиент. За целта естетичният център трябва да разполага с нужната технология, за да покрие индивидуалните нужди на всеки.
– се направи правилна преценка и се определят правилните параметри според клиента. Важно е лазерната епилация да се извършва от квалифицирани медицински лица, които са наясно с особеностите на всеки лазер и конкретната технология. Терапевта трябва да знае, кога и как да прилага правилната апаратура за да се постигнат максимално задоволителни резултати.
– се спазват интервалите между процедурите за всяка зона. Периодите между процедурите се определят според третираната зона, съобразено с индивидуалния растеж в дадения участък. Всеки клиент трябва да получава подробна информация и консултация относно предстоящата процедура и начин на работа.

Skin Solution е естетичен център, покрил нуждите и решил проблема с нежеланото окосмяване на над 20 000 клиента. Със своя богат опит в лазерните технологии, екип от професионалисти и модерна апаратура, Skin Solution има възможността да подходи индивидуално към всеки клиент и да му предостави, именно това от което има нужда. При нас ще откриете:
-Разнообразие от иновативни и клинично доказани апаратури, покриващи всякакъв тип окосмяване и фототип.
-Индивидуален подход и решение спрямо вашият тип окосмяване.
-Безплатна консултация с квалифицирано медицинско лице, което ще Ви помогне в избора на правилната технология и ще се погрижи за Вашето здраве.

Защо Alma Lasers?

– Alma Lasers е доказала се във времето  компания в лазерните технологии и спечелила доверието на специалисти от цял свят.
– Alma Lasers създава In-Motion SHR технология – първият метод за перманентна епилация в света, със дълготрайни резултати, който е безболезнен и безопасен за потребителите. До момента SHR технологията е най-предпочитаният, безболезнен и ефективен метод за лазерна епилация в световен мащаб.
– Alma lasers е глобален лидер и иноватор в областта на лазерните, светлинно-базирани, радиочестотни и ултразвукови технологии.
– Alma lasers разработва мулти-технологичните системи, които революционизират класическите методи за лечение с клинични тестове.
– Alma Lasers разполага с изследователски лаборатории на три континента и предлагат на крайния потребител единствено клинично доказани и сертифицирани технологии.
– Alma lasers предлага високоефективни платформи за лазерна епилация и естетични процедури, апарати за оформяне на тялото, базирани на иновативни технологии, с доказани лабораторни проучвания.
– Alma lasers гарантира безопасни, ефективни естетични и хирургични процедури за техните пациенти, с най-модерни и усъвършенствани технологии и методи.
– Alma lasers е еталон за висококачествени апаратури, символ на лукс и гаранция за безопасност!

Какви резултати се очакват? Кога се наблюдават резултатите от процедурите?

Soprano Ice Platinum е известен по целия свят със зашеметяващите резултати още след първата процедура. След първото третиране на космите се забелязва значително забавяне на растежа и около 40% уредяване на окосмяването. За постигане на маскимални резултати е нужно редовно извършване на проецедурите и спазване на препоръките на терапевта. За успешна лазерна епилация се счита 90- 95% оредяване на космите.

Колко процедури са нужни за постигане на дълготрайни резултати?

Косъмът може да бъде третиран ефикасно само във фаза на растеж- анаген. Когато косъма е свързан със космената папила. Растежа на косъмите в една зона, не е в синхрон. Тоест не всички косми в дадения участък са в анаген по едно и също време. За това нужният брой процедури са около 6, за да могат да бъдат обхванати всички косми в активна фаза на растеж.

През какъв интервал се извършват процедурите?

Първите три процедури се извършват през 30-35 дни. След третата процедура се наблюдава значително забавяне на растежа и промяна в структурата на космите, което изисква индивидуален подход към всеки клиент, за постигане на максимално добри резултати.

Skin Solution

Регистрирай се и грабни отстъпка до -50%

за лазерна епилация с Alma Lasers.
Skin Solution

Регистрирай се и грабни отстъпка до -50%

за лазерна епилация с Alma Lasers.