Skin Solution - Естетичен и лазерен цeнтър

Лечебни масажи

Болкоуспокояващ масаж с магнезиево олио

Масажът допринася за намаляване на сковаността и болката в засегнатата област. Повлиява се добре при плекситни и радикулитни състояния, пренатоварване на мускулите, болки вследствие на неправилна стойка, болкови симптоми след излагане на студени въздушни течения или при настинка. Трансдермалният начин за набавяне и усвояване на магнезий действа на организма противовъзпалително, противооточно, спомага за връщането на мускулите в нормалното им състояние.
Масажът не е подходящ за лица със свръхчувствителност на кожата.
Времетраене:
частичен – 25 мин./ 30лв.
цялостен – 50 мин./ 60лв.

Терапия с вендузи

Вендузите са най-често използваните средства за терапия още в традиционната древна китайска медицина.
Интересен факт е, че при първи опити за вендузотерапия са били използвани рога от животни. Поставяли се върху кожата с по-големия си отвор, а от по-малкия въздухът се изсмуквал.
През последните десетилетия този метод става все по-търсен и в Европа.
Вендузите, които днес се използват представляват малки чаши с овална форма, които под влияние на механичен или топлинен натиск, засмукват кожата на мястото, където са поставени. Така се предизвиква приток на кръв към третирания участък. Подобрява се и лимфообръщението.

skinsolution.bg terapiq s vendozu

Обикновено вендузи се поставят на гърба, корема, по раменете или бедрата. Могат да се съчетаят и с акупресура.
Препоръчва се първоначално прилагане на съединително-тъканен масаж, за да се подготвят зоните за последващо третиране.
Лечението с вендузи е показано при:
– проблеми с периферна нервна система;
– мускулни болки и спазми;
– заболявания на горните дихателни пътища;
– артрозни ставни заболявания;
– мигрена; – гинекологични проблеми; – храносмилателни проблеми.

Терапия „ уморени ръце “

Рефлекторен масаж на  горните крайници, съчетан с дълбоко изцеждащи похвати за стимулиране на лимфния поток. Масажът ускорява лимфоотока, като по този начин премахва токсините от организма, подобрява трофиката, метаболизма и венозното кръвообръщение. Действието е болкоуспокояващо, противооточно, а след масажа се усеща лекота и отпочиналост на ръцете.
Масажът може да се извършва и с охлаждащи есенциални масла от мента, лимон ,грейпфрут и други, подбрани според предпочитанията на клиента.
Времетраене – 25 мин./ 25лв.

skinsolution.bg umoreni ryce
skinsolution.bg umoreni kraka

Терапия „ уморени крака “

Рефлекторен масаж на долните крайници, съчетан с дълбоко изцеждащи похвати на подбедрици и бедра, следващи лимфния поток. Масажът ускорява лимфоотока, като по този начин премахва токсините от организма, подобрява трофиката, метаболизма и венозното кръвообръщение. Действието е противооточно и болкоуспокояващо, а след терапията се усеща лекота и отпочиналост.
Масажът може да се извършва и с охлаждащи есенциални масла от мента, лимон, грейпфрут и други, подбрани според предпочитанията на клиента.
Времетраене – 30 мин./ 35лв.

Рефлексотерапия

Рефлексотерапията е теоретическа и  практическа наука, зародила се още в древен Китай. Същността се крие във въздействието върху биологично активните точки по човешкото тяло чрез различни методи.
Акупресурата е метод от рефлексотерапията, отнасящ се към пасивната Кинезитерапия. С този вид масаж чрез притискане на биологично активните точки (БАТ) на ходилата, рефлекторно се цели възстановяване на нарушената функция на даден орган, жлеза или система в тялото. Процедурата води до подобряване на нервната проводимост, облекчаване на болките и стимулиране на процесите в клетки, тъкани и органи.
Времетраене – 30 мин./ 40лв.

skinsolution.bg refleksoterapiq
skinsolution.bg antistres masaj na glava i ramene

Антистрес масаж на глава и рамене

Рефлекторен масаж по ключови тригерни точки. Подходящ е за справяне с болките, породени от ежедневния стрес, симптоми при настинка и излагане на студени въздушни течения, както и мигренозни състояния. Масажът може да се прилага и с есенциални масла с релаксиращо или тонизиращо действие. Времетраене – 15 мин./ 20лв.
Skin Solution

Запази си час

Skin Solution

Регистрирай се и грабни отстъпка до -50%

за лазерна епилация с Alma Lasers.
Skin Solution

Регистрирай се и грабни отстъпка до -50%

за лазерна епилация с Alma Lasers.