Skin Solution - Естетичен и лазерен цeнтър

Моделиране на силуета

Skinsolution.bg anticeluliten masaj

Антицелулитен масаж

Масажът е комбинация от интензивни  мануални похвати, предназначени за въздействие върху мастните клетки, разположени в хиподермата. Цели се засилване на циркулацията на кръвта и лимфата, извеждане на токсините от тялото и насищане с кислород клетките.
За постигане на трайно подобряване на кръвообращението в зоните дерма и хиподерма, което е в основата за изглаждане на неравностите по кожата, се препоръчва индивидуална терапия от 8-10 процедури през интервал от 1-2 дни. Масажът може да се комбинира и с апаратни процедури за стягане и оформяне на тялото.
Препоръчват се: прием на храни с алкален индекс и с нисък или среден гликемичен индекс, прием на достатъчно количество вода с ниска минерализация, достатъчно движение и/или спорт.
Трябва да се има предвид, че прилагането на антицелулитна терапия може да доведе до незадоволителни резултати при ендокринни заболявания, нарушен метаболизъм и при неспазване препоръките на терапевта.
Масажът може да се прилага с джинджифилово масло и композиции от масла с ревулзивен (загряващ) ефект.
Времетраене – 30 мин./40лв.

SOS антицелулитна терапия с EcoSpa

Натуралната козметика става все по-популярна чрез въвеждането на старата концепция за органичната грижа на кожата. EcoSpa е козметика от ново поколение. Създаването й е вдъхновено от българските традиции, съчетани с технологичните постижения на 21 Век. Основните линии са базирани на 100% екосертифицирани високотехнологични съставки и студено пресовани масла.
Продуктите за професионална и домашна грижа са специално насочени към борба с целулита, ремоделиране на силуета и стягане на кожата.Технологично разработената формула транспортира активните компоненти директно в мастните клетки и има за цел да:
активира метаболизма;
намали обиколката;
ремоделира контура на тялото- изглаждане и стягане на кожата;
регенерация на дермалните фибри- увеличаване производството на колеген и еластин.

skinsolution.bg sos anticelulitna terapiq s ecospa

Това е терапия в четири стъпки, която има за цел да редуцира мастните натрупвания и да изглади портокаловата кожа. Използват се продукти с активни съставки, които атакуват директно мастните клетки и имат загряващ ефект- джинджифил, люта чушка, кофеин, а в основата им е биоразградим елемент, към който са прикрепени пептиди.
-Първа стъпка- нанася се серум-крем – концентрат от активни съставки. целящи разграждане на мастните клетки.
-Втора стъпка- извършва се антицелулитен масаж на проблемните зони с антицелулитно моделиращо олио.
-Трета стъпка- прилага се радиочестота до пълното абсорбиране на продукта.
-Четвърта стъпка- терапията завършва с нанасяне на крем-маска със загряващ ефект. Увиват се зоните със стреч фолио, като не е нужно последващо отмиване.
За постигане на резултат се препоръчва индивидуален курс от 8-10 процедури, извършвани през интервал от 1-2 дни.
Допълнителни препоръки: прием на храни с алкален индекс и с нисък или среден гликемичен индекс, прием на вода, достатъчно движение, спорт.
Прилагането на антицелулитна терапия може да доведе до незадоволителни резултати при ендокринни заболявания, нарушен метаболизъм и при неспазване препоръките на терапевта.
Времетраене – 50 мин./120лв.

Skin Solution

Запази си час

Skin Solution

Регистрирай се и грабни отстъпка до -50%

за лазерна епилация с Alma Lasers.
Skin Solution

Регистрирай се и грабни отстъпка до -50%

за лазерна епилация с Alma Lasers.