Skin Solution - Естетичен и лазерен цeнтър

PQ age – тъканна регенерация

skinsolution.bg pq age tykanna regeneraciq

PQAGE e иновативен, ефектвен и безопасен пилинг с лифтинг ефект. В неговия състав влизат трихлороцетна киселина стабилизирана с урея пероксид, която оказва силно регенериращо действие върху дълбоките слоеве по неагресивен начин, без да уврежда епидермиса. Коензим Q10 – мощен антиоксидант, активиращ митохондриите да произвеждат АТФ, молекулата която носи енергия. Коджикова киселина – инхибира синтеза на меланин, което спомага редуцирането и появата на пигментните лезии.
Иновативната формула и впечатляващия състав на PQAge го правят, не агресивен пилинг, който може да се използва целогодишно, дори и при чувствителна кожа. Това се дължи на урея пероксид, който транспортира трихлороцетната киселина до дълбоките слоеве на кожата, без да се уврежда кожната повърхност, което я прави безопасна дори и през летния сезон. Достигайки до дермата този пилинг разрушава старите колагенови и еластинови влакна и стимулира производството на нови. Резултатът от процедурата е видимо тонизирана и стегната кожа, с незабавен лифтинг ефект

Индикации

Терапията започва с дегримиране, почистване и тонизиране на лицето. След което се нанася пилинга с нежни масажни движения. Неутрализира се с вода и се подсушава. PQ age може да бъде нанесен от 3- 5 пъти в зависимост от проблема. Процедурите се извършват в интервал от 10 дни. За постигане на добри резултати се препоръчва курс от 4 до 6 процедури.

Skin Solution - Естетичен и лазерен цeнтър

Запази си час

Skin Solution

Регистрирай се и грабни отстъпка до -50%

за лазерна епилация с Alma Lasers.
Skin Solution

Регистрирай се и грабни отстъпка до -50%

за лазерна епилация с Alma Lasers.