Skin Solution - Естетичен и лазерен цeнтър

Релаксиращи масажи

skinsolution.bg klasicheski masaj

Класически масаж

Действа тонизиращо на мускулатурата, подпомага движението на лимфата, подобрява кръвообращението. Стимулират се физиологичните и биохимичните процеси в организма. Масажът оказва благотворно въздействие върху всички биологични системи, като същевременно се повлиява и психо-емоционалния тонус. Има профилактично действие – повишава защитните сили на организма и неговата устойчивост към простудни, инфекциозни и други фактори.
Времетраене:
Класически – частичен – 25 мин./ 30лв.
Класически – цялостен – 50 мин./ 60лв.

Терапия с вулканични камъни

Геотермалният масаж е един от най-древните източни методи за релаксация, профилактика и възстановяване на духа и тялото. Базалтовите камъни, известни като вулканични или лава-камъни са с естествен произход.
Базалтът е минерал с вулканичен произход, със състав, богат на магнезий, желязо, силиций – елементи, притежаващи свойството да задържат топлината максимално дълго.
Още в древността всички народи са използвали силата на камъните с естествен произход. В древноизточните култури са използвали топли или студени минерали за лечение и възстановяване на енергийния баланс. Доказателство за лечебното действие на вулканичните камъни е, че при поставянето им върху проблемен участък по-бързо отдават своята топлина.

skinsolution.bg terapiq s vulkanichni kamuni
skinsolution.bg aroma masaj

Арома масаж

Чувствен, релаксиращ масаж с топли благовонни масла, въздействащи върху сетивата. Възвръща се добрият тонус на мускулите и кожата и се благоприятства за намаляване на стреса от забързаното ежедневие. Етеричните масла се подбират по преценка на терапевта и според нуждите на клиента.
Масажът не е подходящ за лица със свръхчувствителност на кожата и алергии към билки.
Времетраене:
Арома масаж – частичен – 30 мин./ 40лв.
Арома масаж – цялостен – 60 мин./ 60лв.

Mасаж при бременност

По време на  бременността тялото изменя своята структура и биомеханика. Увеличава се многократно натоварването върху опорно – двигателния апарат заради изместването на центъра на тежестта. Увеличава се поясната лордоза на гръбнака, съответно и болките в кръста и врата, натоварват се и прилежащите мускули.Расте натоварването и върху клапанния апарат на венозните съдове, който отговаря за обратното отичане на кръвта. Така и краката се товарят допълнително и може да се появат разширени вени.
Обекновено болките започват да се проявяват около петия месец от бременността. Движенията са леки и плавни без ударни и вибрационни прийоми . Включват се похвати от лимфен дренаж и лечебен масаж, които се изпълняват според индивидуалните особености и период на бременността.
Масажът за бременни дами спомага за:
– отстраняване на натрупаното напрежение;
– подобрява кръвообращението;
– намалява отоците в крайниците;
– елиминира болковата симптоматика;
– благоприятства храненето на тъканите и органите и насищането им с кислород.
Противопоказания:
– първи триместър от бременността;
– разширени вени;
– висока температура или друг болестотворен процес;
– патологична бременност.

частичен – 25 мин.
цялостен – 50мин.

skinsolution.bg masaj pri bremennost
skinsolution.bg sporten masaj

Спортен масаж

Спортният масаж е  предназначен за спортуващи лица и професионални спортисти. Основните му разновидности са тонизиращ и релаксиращ.
Тонизиращ /предстартов/ масаж – прилага се 30-40 мин. Преди тренировка/състезание. Набляга се върху похвати, целящи максимална подготовка на организма, за да се избегнат неблагоприятни травми. Постига се ускоряване на процесите на сърдечно – съдовата и дихателната системи, подобряване на мускулния тонус, стимулиране на клетъчния метаболизъм.
Релаксиращ /възстановителен/ масаж – прилага се след тренировка/ състезание с цел максимално бързо възстановяване на сърдечно – съдовата и дихателната системи, намаляване на мускулното напрежение и евентуална болка, стимулиране на лимфообръщението.
Времетраене:
частичен – 25 мин./ 30лв.
цялостен – 45 мин./ 60лв.

Авторски ритуал "Soul Solution"

Времетраене – 1 ч
Цяло тяло – 70 лв.
Всяко тяло е различно, всеки човек има свои нужди и специфики. Когато работим, ние се докосваме до индивидуалности и предпочитания.
Те ни вдъхновиха да създадем уникален ритуал “”

Ритуала “” е терапия , която се извършва с – 100% натурална масажна парфюмна свещ, която не съдържа парабени и алергени.
Масажната свещ е натурален балсам, който притежава множество полезни и лечебни свойства – това е балсам от специално подбрани благоуханни натурални (растителни) масла и пчелен восък.
Терапията има за цел да релаксира мускулите, затопли и детоксикира организма.
Топлото масло много добре попива в кожата и тя остава мека,          хидратирана и ароматизирана с
часове.
С тази процедура ще превърнете всяко запалване в събитие и дълго чакан ритуал за релаксация.

Подарете си едно истинско преживяване, а ние ще се погрижим за вашето добро здраве, тонус и
настроение.

Skin Solution

Запази си час

Skin Solution

Регистрирай се и грабни отстъпка до -50%

за лазерна епилация с Alma Lasers.
Skin Solution

Регистрирай се и грабни отстъпка до -50%

за лазерна епилация с Alma Lasers.