Skin Solution - Естетичен и лазерен цeнтър

Розова терапия с масло от роза Дамасцена

Розата – царицата на цветята, с вълшебните свойства. Нейните лечебни действия са известни още от древността и с години се прилагат в народната медицина. Влиянието на чудния аромат на роза върху целия организъм е доказан от векове. Освен на физическото, тя действа и на емоционалното състояние , стимулирайки производството на хормона на щастието „допамин“.
Розовата вода и масло, и техните продукти имат доказани резултати в борбата с различни кожни раздразнения и дерматити.
Розова терапия с масло от роза Дамасцена е терапия вдъхновена от чудните лечебни свойства на розата.
Вълшебните лечебни свойства на розата се дължат на ценния ѝ химичен състав.

Ниацинамидът укрепва защитната бариера на епидермиса, стимулира синтеза на серамиди и намаляване на трансепидермалната загуба на вода. Редуцира пигментни нарушения и постакнеични белези. Има фотозащитни свойства и изглажда фините линии.

Ползи от розовата вода

Розовата вода е най- естествения продукт в грижата за почистване на кожата. Със своите успокояващи свойства розовата вода помага за подобряване накожни раздразнения и възпаления.

Терапията се препоръчва при суха и чувствителна кожа, проблемна и склонна към зачервявания.
След процедурата се наблюдава успокояване на кожата, при кожни раздразнения и екземи. Резултата е видимо тонизирана, хидратирана и сияеща кожа.
Терапията започва с дегримиране, почистване и тонизиране на лицето с чиста розова вода. Лек пилинг с екстракт от рози, след което следва релаксиращ и подхранващ масаж с ароматно розово масло от Дамасцена и масажен ролер за лице с розов кварц. Следва нанасяне на нежна , дълбоко подхранваща маска с масло от роза Дамасцена.Процедурата завършва с финален крем и слънцезащитен продукт.

Skin Solution - Естетичен и лазерен цeнтър

Запази си час

Skin Solution

Регистрирай се и грабни отстъпка до -50%

за лазерна епилация с Alma Lasers.
Skin Solution

Регистрирай се и грабни отстъпка до -50%

за лазерна епилация с Alma Lasers.