Skin Solution - Естетичен и лазерен цeнтър

Skin Rejuvenation

подмладяване на кожата

skinsolution.bg skin rejuvenation podmladqvane na kojata

RF pixel плазма е модерен, революционен метод за подмладяване и стягане на кожата или така наречия Skin Rejuvenating.
Платформата Accent prime на израелския гигант Alma lasers разполага с няколко вида апликатори за различни зони както за лице така и за тяло, с които прави микронаранявания, стимулирайки естествените метаболитни и по този обновяват изцяло кожата.

Процедурата е аблативна и с допълнителен термален ефект. При аблативните процедури кожата се наранява по много прецизен и контролиран метод. Това, което отличава RF pixel на Accent prime от останалите аблативни технологии е, че освен аблация има и допълнителен термален ефект тоест дълбоко тъканно нагряване на дермата с цел стимулация производството на колаген и еластин от фибробластите. Ефекта от аблацията се вижда веднага след излющване на старата кожа и заместването ѝ с нова, а лифтирането и тонизирането на кожата от термалния ефект се разгръща бавно и постепенно във времето. Именно това е едно от основните предимства на тази апаратура – резултата не е само моментен, а много по-дълготраен.
Процедурата представлява прилагане на фракционна плазма (RF
Pixel), генериращ радиочестотна енергия, която
произвежда плазма под формата на микроискри, проникващи на дълбочина от 300 микрона. Те перфорират поворхностните слоеве на дермата и създават микроканали. Процедурата завършва с въвеждане в кожата на активни вещества- колаген, витамин С, хиалуронова киселина, растежни фактори и други според индивидуалното състояние. Те пенетрират в кожата през малките каналчета и микродупчици, създадени от микроискрите. За целта се използва Impact накрайник, който гарантира бърза трансепидермална доставка на терапевтичните съставки, което позволява те да достигнат тъканите в дълбочина, където лечебните им свойства са най-ефективни.

– Усещането по време на процедурата е строго индивидуално в зависимост от прага на чувствителност.
-Възстановителния период е между 2 и 3 дена.
-Препоръчително е да се направят около 3/4 процедури през 30 дена.
-Резултати се забелязват след възстановяването на първата процедура
-Ефекта от процедурата се наблюдава в много продължителен период. В зависимост от начина на живот и генетичните предпоставки може да трае и до 1 или 2 години.
-Поддържащи процедури са препоръчителни при нужда.
-Процедурата може да бъде извършвана само през период на не активно излагане на слънце.

Skin Solution - Естетичен и лазерен цeнтър

Запази си час

Skin Solution

Регистрирай се и грабни отстъпка до -50%

за лазерна епилация с Alma Lasers.
Skin Solution

Регистрирай се и грабни отстъпка до -50%

за лазерна епилация с Alma Lasers.