лазерна епилация soprano ice platinum

Какво е лазерна епилация?

Лазерната епилация е метод за перманентно отстраняване на нежеланото окосмяване, при който насочен лъч от висока светлинна енергия, атакува косъма и унищожава нейния фоликул. Косъмът се явява като проводник между лазерния лъч и космената папила (структурна единица на косъма, регулираща растежа на косъма). Достигайки до косъма светлината се улавя от пигмента в него – меланин. При абсорбиране на лазерния лъч, косъмът се нагрява, разрушава се здравата връзка между булбуса и папилата, която му доставя необходимите вещества и хормони, отговарящи за растежа на косъма. За целта е много важно косъмът да бъде свързан със своята папила, което се наблюдава при само фаза на разтеж – анаген. Дермална папила съдържа кръвоносни съдове и е незаменима част от структурата на фоликула, която контролира растежа на косъма. 

Когато се наруши кръвоснабдяването на папилата, тя загива, следователно загива целият косъм. Единствено в тази фаза, от космения цикъл е възможно косъма да бъде третиран пълноценно и ефективно. В една зона не всички косми са в активна фаза (средно 85% ), именно това е причината да се извършва курс от 6 процедури, за да бъдат обхванати всички.
При обичайната лазерна епилация се използва лазерна технология, която излъчва определена дължина на вълната. Всеки лазер има различен принцип на действие и се избира според вида, цвета, структурата на косъмчетата и цвета на кожата. Всеки лазер и всяка дължина на вълната таргетира различен тип косми, следователно eфективността на епилацията зависи от правилната преценка на терапевта и вида лазер, с който разполага.

Alma Lasers – Soprano ICE Platinum 

Най-ефективната, клинично доказана технология за дълготрайно отстраняване на нежеланото окосмяване, единствена по рода си, международно патентована и призната сред лидерите в бранша. Отличаващ се с иновативните технологии, които обединява, Soprano Ice Platinum e революция в лазерното обезкосмяване, като за отрицателно време се превърна в най-предпочитания метод за епилация.

Първата по рода си клинично доказана технология, която успешно обединява три доказани с ефективността си лазера – диоден, александритен и Nd:YAG лазер едновременно. Комбинацията от трите дължини на вълната, постига максимална ефективност при всички  структури и всеки цвят косъм, на всички зони и дълбочини независимо от фототипа на кожата.
Не един, не два, а цели три лазера в един за тройно по-добри резултати!

Предимства на лазер Soprano ICE Platinum :

Традиционната лазерна епилация:

Skin Solution

Регистрирай се и грабни отстъпка до -50%

за лазерна епилация с Alma Lasers.
Skin Solution

Регистрирай се и грабни отстъпка до -50%

за лазерна епилация с Alma Lasers.