Skin Solution - Естетичен и лазерен цeнтър

Третиране на белези и стрии с RF PIXE

skinsolution.bg skin rejuvenation podmladqvane na kojata

Белезите и стриите са дълбоки или повърностни разкъсвания на сърдинителната тъкан в следствие на механично въздействие, преждевременна загуба на тегло или прекомерно разтягане на кожата при рязко напълняване.
При първоначалната си поява стриите са розово-лилави на цвят и най-лесно се повлияват, тъй като са ранен стадий на колагенова дисфункция. Ако не се третират в тази си фаза, постепенно избледняват и придобиват сребристо бял цвят.
Тези състояния могат да бъдат третирани и успешно повлияни с RF PIXEL.
RF Microplasma Accent Pixel е последно поколение микроплазмена технология за лечение на естетични и медицински кожни проблеми, стрии,белези и skin rejuvenation патентована от Alma Lasers. С Accent Prime RF Pixel кожата ви може да бъде напълно обновена чрез комбиниране на много прецизен термичен и аблативен ефект.
В този метод на лечение, известен като Accent Prime RF Pixel, се прилага мощна радиочестотна енергия за създаване на много фини микроканали на повърхността на кожата. Микроперфорациите се нанасят на контролирана дълбочина, достатъчна за стимулиране на производството на колаген.

Процедурата включва прилагане на фракционна плазма (RF Pixel), който генерира радиочестотна енергия, която произвежда плазма под формата на микроискри, проникващи на дълбочина от 300 микрона. Те перфорират повърхностните слоеве на дермата и създават микроканали. Процедурата завършва с въвеждане в кожата на активни вещества, включително колаген, витамин С, хиалуронова киселина, растежни фактори и др. Те пенетрират в кожата през малките каналчета и микродупчици, създадени от микроискрите. За целта се използва Impact накрайник, който гарантира бърза трансепидермална доставка на терапевтичните съставки, което позволява те да достигнат тъканите в дълбочина, където лечебните им свойства са най-ефективни.
– Усещането по време на процедурата е строго индивидуално в зависимост от прага на чувствителност.

Skin Solution - Естетичен и лазерен цeнтър

Запази си час

Skin Solution

Регистрирай се и грабни отстъпка до -50%

за лазерна епилация с Alma Lasers.
Skin Solution

Регистрирай се и грабни отстъпка до -50%

за лазерна епилация с Alma Lasers.