Естетичен и Лазерен Център

Skin Solution - Естетичен и лазерен цeнтър

За нас

Skin solution е резултат на мащабно проучване на нуждите, желанията и мечтите на модерното ново поколение. В стремежа си да уловим пулса на забързаното ежедневие, създадохме този впечатляващо иновативен проект. Наша цел е да покажем на всички Вас, че невъзможното вече е възможно, че красотата вече не е абстрактно понятие, а реалност, която ние можем да Ви дадем.

Прекрачвайки прага на Skin Solution, нашите клиенти, вече не са клиенти, а наши приятели. Ние държим на индивидуалния подход, уважаваме личното Ви време и се грижим за комфорта Ви. За това преди всяка манипулация, имаме безплатна консултация с медицинско лице и специалист в областта. Работим с апаратури от най- ново поколение, позволяващи светкавично бързо, ефективно и безболезнено изпълнение на процедурите.

Нашият екип

Наше удоволствие е да сбъдваме Вашите мечти!

Дияна Христозова

Управител

Шермин Невал

Заместник управител
Прочети повече

Жанет Павлова

Mедицински козметик
Прочети повече

Александра Любенова

Mедицински козметик

Изабела Милова

Рехабилитатор

Казвам се Шермин Невал. Професионалното си обучение в сферата на медицинската козметика получих в Медицински колеж, към МУ Варна. Завърших медицинска козметика през 2019 година. Още в началото на своето обучение осъзнах значението на своята специалност в сферата на естетиката и, че е точно това, в което искам да се развивам. По време на обучението си в Медицински колеж придобих знания и умения в областта на Дерматологията, Козметологията и Лазерните технологии,които доказах с отлични резултати. Участвам редовно в обучения и семинари за да надградя своите знания. Не спирам да добавям нови квалификации в областта, да трупам опит и да прилагам успешно наученото. Смятам да продължа да се развивам в моето призвание – естетиката. През 2019 година получих възможност да приложа уменията си и да работя с най– новите технологии в “Skin Solution”. Моя мечта е да надграждам своите знания и да работя с най-иновативните технология в сферата на естетиката и козметологията. Най-доброто доказателство за успешно свършена работа за мен са усмивките в лицата на моите клиенти, а тяхното признание и препоръка е най-голямото удоволствие, което ми доставя моята професия!

Последвайте ме

Казвам се Жанет Павлова и съм медицински козметик в “Skin Solution”. Професионалното ми образование започна в Медицински колеж – Варна.
Там се запознах с професионалисти в сферата на естетиката, изучавах различни предмети, една част от тях са Дерматология, Медицинска козметика и Лазерни технологии. Нивото на обучение и практическата част са напълно достатъчни за усъвършенстването на истински специалист в Медицинската козметика. Знанията, които получих там ми помогнаха да затвърдя своята позиция и професионалност в иновативен, естетичен и лазерен център „Skin Solution”.
Аз съм млад, амбициран човек и полагам старание да продължа развитието си, като взимам участие в различни семинари и усвоявам нови техники и умения с различни иновативни апаратури и висок клас козметика.

Последвайте ме

Skin Solution

Регистрирай се и грабни отстъпка до -50%

за лазерна епилация с Alma Lasers.
Skin Solution

Регистрирай се и грабни отстъпка до -50%

за лазерна епилация с Alma Lasers.